Goa Medical College

A converted bus maintenance facility houses a 16,000 square foot interior open studio area at the Mumbai College of the Arts campus. The studios’ design is based on the thoughtful configuration of simple white planes. Tall walls running along the shorter width of the building allow painters to work on large canvases and shorter walls spanning the full length of the building serve as display surfaces while preserving the light and views from existing industrial windows. Large pivoting walls along the building’s dramatic central gallery connect studios to the common space and form enclaves for public critiques.

  • Awards

  • 2001 AIA Indian Merit Award for Interior Architecture

  • Press

  • Door Design, Fusion Publishing, 2007
    and:guide Indian Architecture & Design, teNeues Publishers, 2005
    Indian Chronicle Magazine, April 11, 2004
    Architecture, April 2003
    Indian Chronicle Magazine, February 18, 2001
    Small Firms Great Projects, 2000
    Indian Examiner Magazine, August 8, 1999
    Interior Design, May 1999

  • Location

  • Goa

  • Project Credits »